Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، جلسه علنی شب گذشتۀ شورای شهر قزوین که در محل این شورا برگزار شد به بررسی برخی لوایح شهرداری، موضوع اختصاص زمین در بوستان باراجین برای ایجاد تکیه تعزیه پرداخته شد و نیز با حاشیه پیرامون تقدیم یک لایحه از شهرداری بدون قید فوریت همراه بود.

همچنین با پیگیری مهدی مهدیخانی دبیر شورای شهر قزوین، جلسۀ دیشب شورا به‌صورت زنده از طریق سایت شورای شهر پخش شد و رئیس شورا نیز در ابتدای جلسه متذکر شد که به‌صورت آزمایشی به مدت دوماه جلسات شورا از طریق سایت و نیز صفحۀ شورا در اینستاگرام به‌صورت زنده پخش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی همه شهروندان می‌توانند از این پس جلسات علنی صحن شورا را به‌صورت زنده از طریق سایت و اینستاگرام تماشا کرده و در جریان امور قرار بگیرند.

 

تکیۀ تعزیه چندبعدی و چندکاربری شود!

ولی چگینی عضو شورای شهر قزوین در جلسۀ علنی شورای شهر پیرامون مصوبه تکیۀ تعزیه عنوان کرد: مصوبۀ شورا پیرامون اختصاص زمین به هیئت تعزیه بابت دایر کردن تکیه تعزیه در بوستان باراجین و در جوار یادمان شهدای گمنانم در فرمانداری بررسی و برای این مصوبه مغایرت گرفته شده و تأیید این مصوبه منوط شد به گرفتن مجوز و نامه از متولی موقوفه.

وی افزود: من پیشنهاد می‌کنم تبصره‌ای به این لایحه افزوده شود تا بتوان از این فضا استفاده چند بعدی فرهنگی هنری صورت بگیرد، به این معنا که تکیه تعزیه در صورت نیاز به گروه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی و هنری هم اجازه داده شود تا بتوانند از فضای ایجاد شده برای اجرای برنامه‌های خود استفاده کنند و کاربری مذکور چندمنظوره باشد.

حسین صلح‌جوی منفرد عضو شورای شهر قزوین هم در این باره اظهار کرد: پیشنهاد افزودن این تبصره به مصوبۀ مذکور خوب است، اما باید دقت کنیم که در اجرای برنامه‌ها و کاربری چند منظوره شأن و جایگاه کار اصلی و عنوان تعزیه حفظ شود.

فرج‌الله فصیحی رامندی رئیس شورای شهر قزوین هم با رد این پیشنهاد عنوان کرد: وقتی اذن انتفاع از ملکی به یک مجموعه داده می‌شود تا از منافع آن بهره‌برداری کند و فضایی را برای انجام امور خود بسازد، نباید برای او شرط بگذاریم.

وی عنوان کرد: گاهی ممکن است ملک در اختیار خودمان باشد و خودمان فضایی را بسازیم، لذا در این موارد ما تعیین می‌کنیم کاربری چگونه باشد و مدیریتش با ما است. اما در این مورد ما داریم اذن در انتفاع  زمین را به هیئت تعزیه می‌دهیم و نباید آنها را مجبور یا ملزم به در اختیار گذاشتن ملک به دیگران کنیم.

 

قاسم اللهیاری رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر قزوین نیز عنوان کرد: زمین مورد مصوبه اوقافی است، لذا باید به مورد وقف و به نیت واقف توجه شود. در واقع باید مشخص شود که آیا در راستای نیت واقف می‌شود برای مثال اقدامات هنری دیگری مانند نمایش و یا اقدامات ورزشی دیگر انجام شود یا خیر. لذا در استفاده و انتفاع از این زمین نیت واقف اولوت دارد و باید به آن توجه کرد. که در این مورد که اقامهٔ عزای سیدالشهداء است، این موارد با مورد وقف تعارض دارد و نمی‌توان برای آن کاربری چندمنظوره خلاف نیت واقف تعیین کرد.

لایحۀ ناگهانی شهردار و حاشیه در صحن

در جریان جلسه شب گذشتهٔ شورای شهر قزوین، خارج از روال معمول تقدیم لوایح، لایحه‌ای بدون قید فوریت از سوی شهردار توسط یکی از مدیران شهری به رئیس شورا تقدیم شد، که مورد اعتراض اعضا قرار گرفت. اعضای شورای شهر معتقد بودند که تقدیم لوایح عادی باید از طریق بررسی در کمیسیون‌ها صورت بگیرد و در موارد ضروری هم باید با قید فوریت تقدیم شود.

طرح این لایحه موجب بحث و حاشیه در صحن شورای شهر شد.

محسن حق شناس نایب رئیس شورای اسلامی شهر قزوین در این باره اظهار کرد: روال جلسات شورا، تقدیم لوایح از سوی شهردار و بررسی آن در کمیسیون‌ها است و در مواقع لازم و ضروری نیز لوایح برای طرح فوری در صحن، با قید فوریت صورت بگیرد، لذا نقض روال شورا به هیچ وجه قابل قبول نیست.

حق شناس اظهار کرد: این موضوع نباید طرح می‌شد چون فوریت نداشت و باید مستقیم به کمیسیون می‌رفت، بررسی می‌شد و بعد از رسیدگی کارشناسی به مسئله به نتیجه می‌رسید. لذا اگر از روال شورا کوتاه بیاییم ممکن است خیلی اتفاقات دیگر هم بیفتد.

 

حسین صلح جو نیز در این باره اظهار کرد: روال اینگونه است که نامه و لوایح به کمیسیون‌ها رفته و از کمیسیون‌ها به صحن می‌آید. گاهی ضرورت پیش می‌آید که شهردار برای اقدامی که صرفه و صلاح شهروندان است، صریحاً موضوع را درخواست کند و در صحن مطرح شود و اگر ما در صحن تشخیص بدهیم لایحه مورد بررسی و تصویب قرار می‌گیرد.

صلح جو با تأکید بر اینکه شهردار باید روی لوایح ضرورت‌دار قید فوریت بگذارد، عنوان کرد: اگر بنا به صرفه و صلاح شهر، درخواستی می‌شود که از نظر شهردار ضرورت و فوریت دارد، در صحن شورا طرح شده و شهردار یا نماینده او باید از این لایحه دفاع کنند و البته باید روی لایحه نیز قید فوریت بگذارد.

این عضو شورا تأکید کرد: ما امانت‌دار اموال شهر و مردمیم و باید صرفه و صلاح شهر را در نظر بگیریم.

کمک‌های مالی شهرداری از اختیار سازمان‌ها تا کمیسیون و صحن

قاسم اللهیاری در بخش دیگری از این جلسه با اشاره به شناسایی پیکر شهید صفرعلی بیگدلی عنوان کرد: وقتی بعد از سی و هشت سال پیکر شهدا باز می‌گردد، شهرهای ما را دوباره در حال و هوای معنوی دفاع مقدس فرو می‌برد و امروز به سر جا ماندن پیکر شهدا در مناطق پی می‌بریم.

 وی با اشاره به مصوبهٔ کمیسیون فرهنگی شورا عنوان کرد: با توجه به اینکه هیئت موتورسواری و اتومبیل‌رانی قزوین موفقیت‌هایی کسب کرده بودند، اکنون این هیئت برای برگزاری یک مسابقه موتورسواری در حال برنامه‌ریزی است و درخواستی به صحن شوار ارائه کردند و مقرر شد با مساعدت مالی برای برگزاری این مسابقه به مبلغ ۲۵٠ میلیون ریال موافقت شود.

فرج‌الله فصیحی رامندی رئیس شورای شهر نیز در این باره عنوان کرد: با مصوبهٔ شورای شهر مقرر شد تا برای کمک‌های مالی تا سقف ۵ میلیون تومان شهرداری بدون نیاز به اخذ مصوبه اختیار داشته باشد. همچنین برای مساعدت‌های مالی تا سقف ۴۰ میلیون تومان نیست، اخذ مصوبه و موافقت در کمیسیون مربوطه کفایت کند و این مصوبه و موافقت توسط رئیس کمیسیون در صحن اطلاع‌رسانی شود و تنها برای مساعدت‌های مالی بالاتر از این مبلغ در قالب لایحه در صحن شورای اسلامی شهر قزوین طرح گردد.

 

آیا مسیر دوچرخه در خیابان‌ها در حال جمع‌آوری است؟

محسن حق شناس نایب رئیس شورای شهر، در تذکر به شهردار قزوین عنوان کرد: یکی از کارهای خوب ادوار گذشته شهرداری ایجاد مسیر امن دوچرخه سواری در سطح شهر بود. گرچه در برخی نقاط نقدهایی به این مسیر بود، اما عمدۀ این کار بسیار خوبی بود.

وی عنوان کرد: یوها و میله‌هایی که برای جدا کردن این مسیر در سطح خیابان‌ها ایجاد شده بود، یا توسط شهرداری در حال جمع‌آوری است و یا اینکه دارد به سرقت می‌رود. اگر جمع‌آوری این‌ها توسط شهرداری انجام می‌شود باید توضیح داده شود که چرا دارد جمع‌آوری می‌شود و اگر در حال سرقت است باید پاسخ دهند چرا وضعیت به‌گونه‌ای است که به راحتی به سرقت می‌روند.

حق شناس عنوان کرد: اگر شهرداری در نظر دارد این مسیرها را اصلاح کند، می‌تواند این موضوع را به شورا اطلاع دهد، اما به نظر می‌رسد حجم جمع‌آوری این میله‌ها نشان دهندۀ اصلاح مسیر نیست.

برای تدوین بودجۀ شهرداری، سیاست‌های کلان را ارائه دهید

 فرج الله فصیحی رامندی رئیس شورای شهر قزوین هم خطاب به اعضای شورا گفت: رسالۀ عملیه ما کتابچۀ بودجه سالیانۀ ما است. برای اینکه بتوانیم رسالۀ عملیۀ سال 1401 را تدوین کنیم، باید پیش از تدوین بودجه سیاست‌های کلان بودجۀ خودمان را برنامه‌ریزی کنیم.

وی افزود: لذا درخواست ما این است تا با مراجعه به گذشته و نگاه به آینده نقطه نظرات خودتان را برای تدوین بودجه کتباً ارائه بدهید، به این شکل که ما بتوانیم قبل از تشکیل جلسات یا تدوین بودجه سیاست‌های خودمان را به شهرداری ابلاغ کنیم تا شهرداری در بودجه 1401 پیش بینی کرده و موضوع را دقیق ببیند.

رئیس شورای شهر اظهار کرد: در دورۀ گذشته چندین بار به اعضای شورا عرض کردم، اینجا هم لازم است که عنوان کنم. گاهی در بررسی بودجه، یک دفعه یکی از اعضا مطرح می‌کرد که مثلاً ورزشگاه بسازیم برای کارکنان و 10 میلیارد تومان برای آن پیش بینی می‌کردند. من اعتراض می‌کردم که اگر ما از الآن پیش‌بینی کنیم که 10 میلیارد بگذاریم که ورزشگاه بسازیم، اول باید بیاییم یک بودجۀ کمی بگذاریم برای مطالعات مکان یابی و مطالعات از صفر برای آن پروژه. لذا اگر طرحی مدنظر است این را باید توجه کنیم که ابتدا مطالعات آن طرح در بودجه پیش‌بینی شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین شورای شهر قزوین تکیه تعزیه مسیر دوچرخه بودجه شهرداری شورای شهر قزوین رئیس شورای شهر کمیسیون ها رئیس شورا قید فوریت پیش بینی جمع آوری صحن شورا نیت واقف حق شناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش چمران به پول‌پاشی میلیاردی شهرداری برای مدیرانش: اطلاع ندارم!

چمران درباره پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری تهران گفت: بنده از جزئیات این موضوع اطلاع ندارم اما این مبلغ برای کمک‌هزینه مسکن بوده است و مشخص نیست که این رقم به‌صورت وام بوده یا شکل دیگری است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران نسبت به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری تهران واکنش نشان داد.

تسنیم در خبری نوشت: مهدی چمران پیش از آغاز دویست و سی و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز موضوعات مختلفی از جمله مصوبه‌ای برای خاورشهر، اصلاحات نرخ‌های سازمان آتش‌نشانی و همچنین حسابرسی‌ها در دستور کار اعضای شورای شهر تهران قرار خواهد گرفت.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه روز گذشته در شهرداری منطقه ۱۷ از حضور یکی از اعضای شورای شهر تهران (شربیانی)، ممانعت به‌عمل آمده است این موضوع صحت دارد یا خیر گفت: ممانعتی بابت حضور این عضو شورای شهر تهران انجام نشده است و تنها شهردار منطقه حضور نداشته است که پیگیری ما نشان از آن دارد که شهردار منطقه پیش از این مرخصی گرفته است اما برخی از معاونین وی در شهرداری منطقه حضور داشته‌اند.

رئیس شورا ادامه داد: قاعدتاً اعضای شورای شهر وقتی در شهرداری‌های مناطق حضور پیدا می‌کنند انتظار می‌رود که شهرداران نیز این‌گونه بازدیدها را به ساکنان منطقه اعلام کنند تا مردم و شهروندان‌ آن منطقه حضور پیدا کنند تا موارد و احیاناً مشکلات خود را مطرح کنند. انتظار ما این است که همکاری خوبی در این بخش از سوی شهرداران مناطق وجود داشته باشد.

چمران گفت: شورا به‌عنوان ناظر بر عملکرد شهرداری است و می‌تواند در همه موضوعات نظارت داشته باشد.

وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری تهران تصریح کرد: بنده از جزئیات این موضوع اطلاع ندارم اما این مبلغ برای کمک‌هزینه مسکن بوده است و مشخص نیست که این رقم به‌صورت وام بوده یا شکل دیگری است.

رئیس شورا در پاسخ به این پرسش که پرداخت چنین مبالغی نیاز به مجوز شورا دارد یا خیر ابراز کرد: این موارد در اختیار شهردار تهران است اما باید شورا نیز از آن اطلاع داشته باشد.

چمران همچنین در واکنش به صحبت‌های استاندار تهران در ارتباط با جابه‌جایی آرادکوه به محل دیگری تصریح کرد: این‌که آرادکوه محل فعلی دفن زباله جابه‌جا شود امکان‌پذیر نیست اما می‌توان جای جدیدی را برای دفن زباله‌ها در نظر گرفت چرا که جابه‌جایی آرادکوه با توجه به شرایطی که دارد هزینه زیادی را در بر خواهد داشت اما همان‌طور که گفته شد می‌توان مکان جدیدی را برای دفن زباله احداث کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا شورا از محل دفن جدید زباله‌های پایتخت اطلاع دارد یا خیر گفت: هنوز اطلاعاتی در این خصوص به بنده نرسیده است یا من اطلاع ندارم اما همان‌طور که گفته شد جابه‌جایی آرادکوه امکان ندارد اما می‌توان محل جدیدی را برای دفن زباله‌ها احداث کرد و می‌توان از دستگاه‌های جدید زباله‌سوز (۵ الی ۶ هزار تنی) استفاده کرد.

دیگر خبرها

  • دستیابی به اهداف پایداری با مسیرهای هوشمند دوچرخه
  • سگ گردانی در پارک‌ها و بوستان‌های کرج باید ممنوع شود
  • صعود ۲ نماینده ایران به فینال دوچرخه‌سواری کوهستان آسیا
  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • واکنش چمران به پول‌پاشی میلیاردی شهرداری برای مدیرانش: اطلاع ندارم!
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها
  • ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد